Arrangementet - Frederikshavns Stærkeste

Frederikshavns Stærkeste er et nystartet arrangement, som man selvfølgelig håber på igen i år at blive en kæmpe succes. Frederikshavns Stærkeste er et styrke stævne med disciplinerne bænkpres, dødløft og squat.

Idéen kom af at der er et par drenge der synes at der sker for lidt i sporten i Frederikshavn. De vil rigtig gerne sætte fokus på styrketræning, og vigtigst af alt, at det er dopingfrit. Derfor er der samtidig blevet indgået et samarbejde med Anti Doping Danmark. Dermed sikres det at der ikke er nogle der benytter sig af ulovlige midler, og dermed snyder sig til sejren. Naturlig træning er hovedoverskriften, så der er plads til alle. Drenge, piger, mænd og damer. Fra 14 år og op til 50+.

Du skal ikke være bange for at tilmelde dig stævnet, for det er ikke sådan at du bliver smadret af en kæmpe gut der løfter 100kg mere end dig. Alle bliver delt op i vægtklasser, så det bliver så fair som muligt.

Vi har fået sikret lysshow og dj til stævnet. Det vil sige at det bliver mindst ligeså blæret som et "boksestævne". Spotlightet vil følge hver enkelt deltager helt op til bænken, med højt musik, og lysshow på højtryk.

Kunne du tænke dig at være med som atlet?
Så se mere her...

 

Frederikshavns Stærkeste Copyright © 2013-2017 - All rights reserved

Frederikshavns Stærkeste på Facebook
Frederikshavns Stærkeste på Youtube